Als grafisch ontwerpers dragen we vakmanschap hoog in het vaandel. We geven vorm aan communicatie die onze opdrachtgever ondersteunt en het publiek respecteert. Onze dienstverlening vertrekt vanuit een streven om samen opportuniteiten te ontwikkelen.

Bedrijven en organisaties wensen een dialoog met hun doelgroepen. Catapult helpt hen daarbij. Catapult wil ook zelf communiceren. Over fotografie en typografie. Over drukken en illustreren. Over vormgeving en design. Met docenten en studenten. Met vakmensen en liefhebbers. Met klanten en collega’s. Gevestigde waarden en jonge talenten laten zich zien in onze project- en tentoonstellingsruimte Kades-Kaden.

Vanuit deze benadering staan we zeer dicht bij hun vakmanschap. We willen meer doen dan mooie creaties maken. We willen verandering initiëren en concepten ontwikkelen die vertrekken vanuit inzichten. In de materie duiken, ideeën genereren en een duidelijk strategisch kader ontwikkelen rond ambitieuze projecten, daar halen wij onze energie uit.

Lettertypes zijn de bouwstenen van de typografie. Ze zijn onderhevig aan stijlperiodes, veranderingen in technologieën en de persoonlijke smaak en inspiratie van de ontwerper. Met de tentoonstellingsreeks Type An Sich (TAS) richten we de schijnwerpers op de letter an sich en haar ontwerper.

Volg ons op http://www.facebook.com/typeansich

Type An Sich